Доставки и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
   

  1.1. След като в Egift.bgпостъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

  1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

  1.2.1. Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

  1.3. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма “Еконт” АД (Econt), като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.


1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Еконт“ АД в съответния град.

1.5. Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата „Доставка и Плащане“

1.6. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Еконт“ АД , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

 
2. ПЛАЩАНЕ
 

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши чрез наложен платеж при доставката на куриера, работим по разплащане с дебитни и кредитни карти и ще ви уведомим в най-кратък срок при отварянето и на тази опция.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки